الزام به ایفای تعهد شفاهی

دسته بندی : حقوقی | اثبات ابراء دین (مالی)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و سال نو مبارک
نفر اول به نفر دومی پول داده تا برای او خودرو ثبتنام کند ، و از امتیاز نفر دوم به نفع خود استفاده کند و این قرارداد صرفا شفاهی بوده ، آیا این بیع است ؟ دادخواست حقوقی اثبات این قرارداد شفاهی باید تحت چه عنوانی باشد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر بیع نیست. الزام به ایفای تعهد در این پرونده مطرح خواهد بود هرچند توضیحات شما هم ناقص است بهتره قبل از هر اقدامی به دلیل حساسیت دادخواست حقوقی تماس تلفنی حداقل داشته باشید