شکایت کلاهبرداری بابت عدم ثبت چک

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یه چک صیادی به من دادن بابت خرید چند تکه وسایل برقی ازم که چک صیادی هست و ثبت نکردن 7 ماه از ناریخ چک گذشته و من تازه بردم بانک و گفتن ثبت نشده دفتر قضایی الان مطالبه وجه زدم
داخل بانک یه وکیل کنارم بود گفت جدیدا حکم ثبت نکردن چک صیادی کلاهبرداریه و میتونی شکایت کنی
الان رئیس دفتر قضایی گفت نه همچین چیزی نیست
خاستم بدونم آیا میشه واقعا شکایت کنم به عنوان کلاهبرداری یا نه ؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی ‌.خیر چنین قانونی که اگر چک را ثبت نکند به عنوان کلاهبرداری محسوب می شود وجود ندارد وشما صرفا باید از طریق دادخوست حقوقی بابت مطالبه وجه اقدام نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر توضیحات کامل از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید