چگونگی طرح دعوای شکایت رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید درخصوص خیانت شوهر به همسر اگر مدرک فقط مکالمه تلفنی شوهر باشه برای شکایت کفایت میکند؟ درضمن شماره تماس خانمی که بااقا درتماس هستن نیز دردست دارم ممنونم اگه منو راهنمایی بفرمایین باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که شما شکایت رابطه نامشروع علیه همسرتان مطرح نمایید قاضی دادگاه از کلیه مکالمات تلفنی وپیامک های همسرتان پرینت می گیرد. البته این محتوا تا 6 گاه قابل ذخیره واستعلام هستند.