کلاهبرداری اینترنتی و بردن مال غیر

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
از برنامه ی دیوار اومدم گوشی بخرم
طرف زده بود اصفهان
منم باهاش چت کردم
شماره تماس داد
باهاش تماس گرفتم
گفتم آبادان هستم
گفت پول واریز کن برات میفرستم
گفتم خوب باید ببینم گوشی رو کارتن داره نداره گفت وات ساپ پیام بده و زنگ بزن
باهاش تماس گرفتم از وات ساپ
کارتن گوشی و مشخصات رو تصویری نشون داد
شماره حساب فرستاد
قرار شد حضوری ازش برم و بگیرم
گفت بیعانه واریز کن حدود 4 میلیون و نیم واریز کردم
لوکیشن فرستاد اطراف اراک بود
منم با دو تا از دوستان شبانه حرکت کردیم و رفتیم صبح رسیدیم اونجا
بعدش تماس گرفتم جواب نداد و شروع کرد پیامک فرستادن
گفت بقیه ی پول رو واریز کن تا بیام پایین
بعد از کلی صحبت که شما ماشینی که باهاش اومدید اینه مشخصات شما اینه یعنی از یه جایی داشته ما رو میدیده
گفت نصف پول رو واریز کن میام گوشی رو میدم و بقیه پول رو واریز کن
منم 2 تا 2 میلیون براش واریز کردم
بعدش گوشیش خاموش شد
منم هاج و واج و حیرون چه بلایی سرم اومده توی شهر غریب
یه رفتگری اونجا بود حالم رو دید ازم پرسید چی شده دوستم بهش گفت شخصی با نام مهدی ترک میشناسید اونم گفت بله
خونشون فلان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، در سایت پلیس فتا در قسمت ثبت گزارش شکایت خود را ثبت کنید، درضمن میتوانید از وی با عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنید