رضایت شاکی درمحکومیت قطعی سرقت

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پارسال یکی از رفیقام بدون اینکه من بدونم با ماشینم باطری سرقت کرد و شماره پلاک ماشینم رو دوربین ظبط کرد خلاصه بعد از یک هفته منو گرفتن و به زندان بردن اونو معرفی کردم و بعد از 20 روز زندان با سند آزادم..ماه گذشته ابلاغیه برام ا مده که نوشته حضور جهت اجرای حکم معاونت در سرقت و سرقت مستوجب تعزیر و تحصیل مال مسروقه ..تاریخ 21_12_1402 به مدت 10 روز نوشته ..2 نفر شاکی داریم و کلا 4 نفریم تو پرونده که من و یه نفر دیگه که اون هم سارق با ماشین اون هم یه سرقت دیگه کرده بود یعنی با 2 ماشین سرقت انجام شده ماشین من و یه شخص دیگه که اون هم ندونسته ماشینشو به سارق قرض داده بود و یه شخص مال خر و خود سارق ‌‌‌‌.. با توجه به اینکه بنده کارمند اداره دولتی هستم و هیچ گونه سابقه کیفری ندارم نمیدونم چکار باید بکنم البته در ابلاغیه قبلی 2 سال زندان حکم صاد کرده بودن که من اعتراض زدن ولی نمیدونم نتیجش چیشد ..ممنون میشم راهنماییم کنید..با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. 1.ازطریق ابلاغیه های الکترونیک درسایت عدل ایران،رای دادگاه تجدیدنظرراببینیدکه بدانیدچقدرمحکومیت دارید. 2.تنهاراه شمااخذرضایت شاکی به هرطریق ممکن است،که دراین صورت پرونده مختومه می شود.موفق باشید