سلام سه تا بخیه سرم خورده توی دعوا خواستم ببینم چقذر میشه و ارزش شکایت کردن داره

دسته بندی : کیفری | دیه
میلاد علیپور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سه تا بخیه سرم خورده توی دعوا خواستم ببینم چقذر میشه و ارزش شکایت کردن داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر مقدار دیه بخیه سر و صورت، با توجه به نوع جراحت وارده و عمق آن، از یک صدم دیه کامل در جراحت حارصه شروع شده و حد اکثر آن، یک سوم دیه کامل همراه با ارش، در جراحت دامغه می باشد