شکایت کیفری تهدیدواخاذی

دسته بندی : کیفری | اخاذی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی که از یک رابطه اینجانب با خانمی مطلع بوده حالا با پیامک من را تهدید میکند و از من طلب چیزی می‌کند و می‌گوید اگر گوش نکنم به شوهر اون خاتم خبر می‌دهد که با من دوست بوده با تهدید پیامکی ک می‌کند میتوانم علیه او کاری کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.شمامی توانیدبه جرم تهدیدواخاذی ازوی شکایت کنیدومحکوم ومجازات می شودولی به هرحال ممکن است وی به دلیل خصومت ،به شوهرآن خانم اطلاع بدهد.ازطرفی اگرخواسته وی رابراورده کنیداحتمال داردمجدداًازشماسوءاستفاده کندوطلب مبالغ بیشتری کند.توصیه می شودشرایط رابه هرطریقی که می دانیدمدیریت کنیدکه حداقل6ماه ازآخرین تماس وپیامک شمابه آن خانم بگذردکه چنانچه شوهروی شکایت کردوپرینت پیامک هااستعلام شد ارتباط شمامشخص نشود.موفق باشید