ارتباط نا مشرو افراد نا محرم

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من پسر حدودا 18 ساله هستم و با خانمی برای مدت حدود 2 سال حرف میزدم و احساس کردم رابطم به ایشون مفید نیست و هیچ تاثیر مثبتی در زندگی ایشون یا بنده نداره؛ ایشون متاهل هم هستند ولی همیشه میگفتند که ارتباطی با همسرم ندارم و متنفرم ازش و طلاق عاطفی از هم گرفته اند. متاسفانه طی این مدت رابطه دوستی ما کمی با احساسات آمیخته هم شد ولی من حدود یک ماه پیش ایشون رو بلاک کردم و توضیح دادم که ما برای هم مفید نیستیم ولی ایشون منو تهدید کردند که خودکشی میکنند و دیگر دلیلی نداره زندگی کنند و از این قبایل حرف ها. میخواستم بپرسم اگر خدایی نا کرده، ایشون خودکشی کردند و مثلا در وصیت نامه نوشتند دلیل خودکشی من این پسر هست، خانواده او میتوانند از من شکایت کنند؟ چه اتفاقی خواهد افتاد؟ و یک سوال دیگر، شما چه راهی را به من پیشنهاد میدهید تا ایشون رو از این کار منصرف کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهترین راه که قطعا قطع ارتباط خواهد بود مخصوصا از زمانی که متوجه شدید همسر داره. این امکان وجود داره هر اتفاقی بعدا براتون رخ بده مثل این مواردی که خودتون گفتید. اگر بعدا پیگیری کنند و به شما برسند مجرم شناخته میشید.