ارتباط نامشروع زوج با نامحرم

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

متوجه نشدم.من الان خانم هستم و شوهرم درخواست طلاق داده از 1سال پیش.الان من میتونم درخواست پرینت بدم یا دادگاه قبول نمیکنه؟؟چون سند ومدرک ندارم اقدامی نمیتونم بکنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر. منظکر همکار محترم این بوده اگر خانم هستید صرفا میتونید با اثبات این موضوع برای طلاق اقدام کنید که میفرمایید خودشون ثبت کردند. برای موضوعات دیگر هم میتونید این درخواست رو از قاضی داشته باشید