آیا امکان انصراف خواهان از درخواست دستور فروش امکان دارد

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما که 5دنگ داریم اصلا قصد فروش نداریم .این شخص که یک دنگ دارد .گفته که من در ساخت شرکت نمی کنم ....
بهتر نیست قبل دادگاه اگر راضی نشد .از درخواستمون به دادگاه انصراف بدیم .امکان انصراف هست یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی بله تا زمانیکه دستور صادر نشده میتوانید انصراف دهید ولی اگر دستور صادر شد با توجه به این‌که برابر ماده 9 آیین‌نامه قانون افراز و فروش املاک مشاع مصوب 1357، اجرای فروش ملک مشاع مطابق مقررات قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356 به عمل می‌آید، اعمال حق متقاضی فروش مبنی بر اعلام رضایت کتبی نسبت به تعطیل، توقیف، قطع و تأخیر اجرا مذکور در ذیل ماده 24 قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356 باید به گونه ای باشد که موجب اضرار غیر، اعم از دیگر شرکای مالک و اشخاص ثالث نشود. بنابراین و به عنوان مثال پس از انتشار آگهی مزایده با توجه به این‌که ممکن است از جهت پرداخت هزینه نشر آگهی و دیگر جهات ضرری متوجه سایر مالکین مشاعی و به سبب تهیه مقدمات لازم از سوی کسانی که قصد شرکت در مزایده را دارند، مانند اقدام موضوع ماده 136 قانون اخیرالذکر موجب تضرر ایشان شود، موافقت با درخواست متقاضی فروش برای تعطیل، توقیف، قطع یا تأخیر اجرا موجه نیست؛ مگر آن‌که از جهت دیگری دادگاه درخواست وی را موجه بداند (ماده 124 قانون یادشده).