تنظیم شکوائیه کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده دیروز با سایت دیوار بایکی اشنا شدم که گفت اشنا داره توبانک و دوتا چک 115میلیونی ازمن گرفت تا دویست میلیون وجه پرداخت کنه به من وگفت که دربانک اشناداره ومیتونه پرداخت انجام بده الان کلا جواب من نمیده ومنم به جزکدملی وشماره موبایل هیچی ازش ندارم .حالا بایدچیکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام میتوان شکوائیه کلاهبرداری تنظیم و یا دادخواست استرداد لاشه چک ثبت نمود