اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مالکیت

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر اقایی 12 سال پیش فوت کرده و خانه ایشان بین دو فرزند و همسر ایشان به طور مساوی تقسیم شده هرکدام 2 دانگ که درسن 18 سالگی هر دو فرزندباقولنامه و شاهد سهم خودرابه مادرفروخته اند
امابنام مادرشان نکردندآیادرحال حاضرمادرمیتواند ملک را بفروشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله قرارداد مبایعه نامه عادی معتبر است و امکان فروش ملک توسط خریدار وجود خواهد داشت ولی اگر فروشنده مدعی باشند خریدار باید ابتدا دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات ‌مالکیت و الزام به تنطیم سند رسمی اقامه گردد