چگونگی وضعیت فروش خودرو متعلق به دیگری

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه ماشین از شخصی خریدم برای وکالت سند یه مشکلی پیش اومد نتونستم برم فک پلاک به فروشنده گفتم و سند و مدارک رو ازم گرفت و گقت یه وکالت دیگه بهم میده بعد از یکماه اومد و گفت صاحب ماشین نیستش و نمیشه و... تازه من فهمیدم ماشین بنام خودش نبوده شکایت کردم و دادگاه حق رو بهم داد قرار شد ظرف مدت 10روز این مار رو حل کنه منم ماشینو به خاطر جمعی معامله کردم الان همه کارام بهم ریخته وکاللتم نداده چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام معامله ای که انجام شده در اصطلاح حقوقی معامله فضولی محسوب میشود و چنانچه مالک اصلی خودرو معاملات بعد ی را تنفیذ نکند ( مورد پذیرش قرار ندهد) معاملات باطل محسوب میشود و خودرو باید به مالک اصلی مسترد گردد و هر خریدار به فروشنده قبلی خود برای مطالبه ثمن پرداختی مراجعه نماید.