میزان جزای نقدی جرم

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وعرض خسته نباشین محضروکلای محترم عرض به محضرتون یه نفر ازآشنایان به جرم سرقت تعزیری درزندان بسر میبردایشون دارای سه پرونده جداگانه که هر سه تادر مرحله اجرا قرار گرفته ودریک شعبه هستن!! میزان حکم این پرونده به ترتیب اولی سه سال که درحال حاضر درحال تحمل حبس درزندان هستن ونه ماهش و کشیدن، دومی یکسال هست که براش تخفیف مجازات نوشتن فعلا جواب نیومده ، سومی هم چهارماهه!! البته لازم بذکرهست که این سه پرونده شاکی خصوصی نداره ، حال سوال بنده از کلای محترم اینه که آیا ایشون میتونند برای حکم سه سال که الان نه ماه ازحبسش و کشیدن درخواست پابند بدن ودومی که احتمالا تبدیل به 6ماه بشه با سومی که 4 ماهه تبدیل به جزای نقدی بکنند؟ واگه امکان تبدیل شدن داشته باشه میزان جزای نقدی جمعا 10ماه حدودا چقدرمیشه؟ اگه مقدوره محبت بفرمایید دراین زمینه بنده رو راهنمایی بفرمایید!! باسپاس فراوان🙏🙏🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز . با توجه به شرایط خاص هر جرم باید دادنامه ملاحظه گردد تا راهنمایی درستی انجام شود .