تنظیم قولنامه زمین از پدر

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده وکالت تام الاختیار از پدرم دارم یکه قطعه زمین چند سال پیش به بنده واگذار کردن ولی متاسفانه قولنامه از بین رفته الان میخوام زمین به نام خود بزنم چکار باید بکنم
که بعدا به مشکل نخورم با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز در صورت توافق با پدر مجددا با پدر قولنامه را تنظیم نمایید در صورت عدم توافق با شهادت شهود امکان اثبات آن وجود دارد . پیروز و سرافراز باشید