بنده شاکی دارم واللن حکم نهایی نیابت امده اگ شاکی رضایت بدهد زندانی تمام میشود

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
ابوالفضل فلسفیان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

بنده شاکی دارم واللن حکم نهایی نیابت امده اگ شاکی رضایت بدهد زندانی تمام میشود

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام سوالتون نیاز به توضیحات بیشتر دارد اما بطور کلی با رضایت شاکی اگر جرم جنبه عمومی نداشته باشد شما ازاد میشوید جهت توضیحات بیشتر میتوانید تماس حاصل فرمایید