ابطال صلح نامه پس از فوت

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
پدر بزرگ بنده سال1363 یک باب منزل مسکونی خود را به دوتا از پسراش بصورت صلح بشرط عمری در دفتر خانه ثبت اسناد انتقال داده است و پس از فوت ایشان در سال 1381 آن دو پسر سند قطعی بنام خودشان کرده اند. حال يکی از وراث دادخواست ابطال معامله و بطلان سند داده که زمان تنظیم آن قرار داد( شرط عمری)آن دو پسر 17سال داشته و عدم اهلیت معامله رو داشته اند با وصف این توضیحات میتواند سند رو ابطال کند یا خیر؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر امکان ابطال صلحنامه میسر نیست زیرا این صلحنامه به صورت رایگان بوده و ملک با اراده مالک انتقال داده شده و خود به ولایت از آنها قبول صلح نمود