با سلام ملکی دارم حکم ابطال به نرخ روز با نظر کارشناس رای گرفتم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
میلاد علیپور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ملکی دارم حکم ابطال به نرخ روز با نظر کارشناس رای گرفتم سال 1402 برج 10
آیا تا وقتی که پولم رو نگرفتم به نرخ روز محاسبه می‌کنن یا همون نظر کارشناس رو در نظر میگیرن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر با انقضای شش ماه از نظریه کارشناس دوباره میتوانید درخواست کارشناسی کنید برای تعیین مبلغ به نرخ روز