چه راهی درخصوص فرض سوال وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده دو سال پیش یک مغازه اجاره دادم به مدت یک سال بعد از اتمام قرارداد مستاجر مغازه را تخلیه نکرد و کم کم مهلت خواست و قرارداد جدیدی هم متاسفانه ننوشتیم الان مستاجر از تخلیه مغازه امتناع میکنه چکار باید کنم تا زودتر تخلیه کنه در ضمن الان دو ماه هست که کرایه هم نداده و با توجه به پول پیش کمی که گرفتیم به ما بدهکار میشه چطور میتونم پول ازش بگیرم آیا میتونم از وسایلش نگه دارم یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما باید درخواست برای تخلیه بدهید تا توسط مامورین اجرای احکام تخلیه صورت گیرد . بابت اجاره بهای معوقه می توانید جداگانه درخواست بدهید.