مطالبه وجه پرداختی بابت سرمایه گذاری

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وقتتون بخیر... بنده سال 1400 پسر خواهرشوهرم مبلغ 195 تومان پول از ما گرفت که ماشین برامون ثبت نام می کرد گفت آشنا داره تو ایران خودرو ماهم سرمایه که طلا بود فروختیم به مبلغ 195 تومان ریختیم بعد سه سال شهریور پارسال به ما سفته بابت دو تا پژو پارس داد گفت براتون سرمایه گذاری کردم الان چند ماه می گه هیچی ندارم ما وی سفته ها اقدام کنیم می توانیم با سرمایه مون برسیم سفته به مبلغ یک میلیارد و دویست هم پشت نویسی کرده که بابت دو فقره پژو پارس بعد ایشون نظامی هم جا دستش است سرمایه اش کلا به نام خانمش لطفا راهنمایی کنید ما وضع مالی خوبی هم نداریم وکیل بگیریم یا نیاز ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر. شما ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه بفرستید که خسارت تاخیر تادیه بتونید بگیرید و سپس با مدارکی که دارید دادخواست مطالبه وجه بزنید. موفق باشید