طرح دعوی اثبات وقوع عقد بیع

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
زمینی از چند نسل پیش بوده و تقسیم بندی اراضی شده در چندین سال پیش و مدرکی به طرفین ارائه نشده و فقط چند شاهد عینی اون زمان بودند و الان قید حیات هستند و میتونن بیان دادگاه شهادت بدن که در این زمین فلان شخص هم شریک بوده آیا با شهادت طرفین و بدون مدرک میشه در دادگاه ادعای مالکیت کرد؟
شاهدین چند مرد عاقل و بالغ بودند که الان دو نفر از اونها در قید حیات هستند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دعوی اثبات وقوع عقد بیع به استناد استشهادیه و شهادت شهود و در صورت استفاده از ملک مستندات استفاده از ملک مطرح نمایید. و همزمان خواسته های مرتبط از جمله تقسیم اموال و ... مطرح نمایید