برای استرداد مبالغ و شکایت چه کنم؟

دسته بندی : کیفری | اخاذی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
بنده سه سال پیش با خانمی رابطه ناخاسته شروع کردم ازهمون اول شروع کردن به اخاذی نزدیک یک ونیم میلیارد ازم پول گرفته میگه ادامه ندین میام دم درتون باپیام تهدید میکنه چطورمیتونم پولارو پس بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ فارغ از بحث رابطه و اینکه ب هیچ عنوان نباید خود ب چنین مسئله ای اقرار نمایید بهتر است شکواییه اخاذی و تهدید به ضرر شرفی را مطرح نمایید تا از طریق دفاتر خدمات قضایی ب مراجع مربدطه جهت رسیدگی ارسال شود برای دریافت راهکار در خصوص ادامه موارد میتوانید با متخصصین امر مشاوره تلفنی اخذ نمایید موید باشید