راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده 2راس گوساله از شخصی خریدم پول اولی رو که چک دادم 7میلیون اضافه چک دادم بابت پیش خرید گوساله دوم
بعد طرف گوساله دوم را به شخصی دیگه فروخته والان که من گفتم چکو بده تا عوض کنم قبول نمیکنه و میخاد 7تومن رو از من زیادی بگیره
حالا میخاستم ببینم چون هنوز وعده چک نرسیده میتونم بزنم چک رو اختلافی و پول رو به حساب دادگاه واریز کنم تا بیاد تو دادگاه مشکلو حل کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما به میزان توافقی مکلف به پرداخت هستید ودرصورت اختلاف در قیمت خرید گوسفند نظر اهل خبره را جویا شوید.