دریافت رشوه در ادارات دولتی

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، اگر خانمی همسرش نظامی باشد و اهل رشوه گرفتن باشد بطوریکه فقط خانم میداند، رشوه بصورت سکه و دلار و کالا باشد یا اینکه از اداره محل وسیله ای را به منزل بیارد، خانم راضی نباشد به این کارش و الان از هم جدا شده باشند آیا خانم می‌تونه از همسرش به جرم رشوه گرفتن شاکی باشد در دادسرا نظام؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر مطمئن هستید و مدارک و مستندات کافی دارید میتونید به حفاظت اطلاعات گزارش بدید یا طرح شکایت در دادگاه نظامی کنید