حدود سه ساله رابطه با شخصی دارم که به زور تهدید. منو نگه داشته

دسته بندی : کیفری | تهدید
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. حدود سه ساله رابطه با شخصی دارم که به زور تهدید. منو نگه داشته متاهلم و واقعا نمیتونم از دستش نجات پیدا کنم از شکایت کردنم میترسم از ابرو و اینکه همسرم متوجه بشه یا شخصی که ازش شکایت میکنم بخاد تلافی کنه
تمام شماره های تماس خانوادمو داره و با اونا منو تهدید میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی به نظر این عمل رابطه منافی عفت و نامشروع است و آن را خانمه دهید و اگر تهدید و مزاحمت می نماید شکایت نمایید