شکایت در دیوان ماده 477

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اولا برای پرداخت اندک مالیاتی که باید پرداخت کنم کارت بانکی ندارم دوما بنده حدود 22 سال پیش 50 متر زمین خریدم ولی از سند جدا نکردم خلاصه بدون اجازه کل ملک یکجا فروخته اند شکایت کردم و دونفر شاهد حضوری بردم که به فروش مال غیر محکوم شدن و اعاده دادرسی دادن .که متاسفانه شعبه 3 حقوقی ابطال مبایه نامه من صادر کرده من هم در فرجه قانونی اعتراض به رای در استراحت مطلق بودم .که با دستور رئیس دادگاه به کارشناس دادگاه .بع از مطالعه پرونده مکتوب عذر من پذیرفته دانستن و ریس داده زیر نامه کارشناس نوشته اند دادخواه ارشاد برای اعمال ماده 477 شود ولی هیچ اقدامی ص نگرفته از ای ور دستور تخلیه برام اوده اند چکار کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید جهت توقیف عملیات اجرایی اقدام نمایید تا فعلا دستور تخلیه صورت نگیرد .