تخلیه ملک توسط مستاجر

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت مستاجر20ماه فروردین بوده ولی من فکر میکردم 20اردیبهشت،و حالا میگه چرا بمن 40روززودترنگفتی،البته ایشون میتونستن پیگیری کنن وقتشان تموم شده یانه،و حالا تااخراردیبهشت بهش وقت دادیم ولی نمیادبنگاه تااخراردیبهشت تمدیدکنه وامصاکنه که این تاریخ تخلیه کنه،و میگه یک سوم پولش باید بدیم.من چکارکنم که سندی داشته باشم که تا اردیبهشت خالی میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با شلام و احترام در صورتی که نامبرده در تاریخ مقرر تخلیه ننمود میتوانید دستور تخلیه را از دادگاه بخواهید و‌له هیچ عنوان تا روز تخلیه کامل هیچ مبلغی از ودیعه استرداد نشود در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر مشاوره تلفنی اخذ فرمایید