شکایت کیفری تهدیدوایجادمزاحمت تلفنی

دسته بندی : کیفری | تهدید
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض ادب
من کارگری و که از سوله بقلمون اخراج کرده بودن به دلیل شرایط خانوادش اوردم سر کار
متوجه شدم در تایم کاری به صورت مخفی در مجموعه کاری صدا یا فیلم پر میکند که دفعه اول به دلیل مادر پیرش گذشت کردم و دوباره چنین چیزی دیدم و اخراج کردم،ولی بعد از چند ساعت پیام به من از خط دیگه اومده و که من مادرشم،بچه من از صبح اومده پیش شمامعلوم نیس چه بلایی اوردین سرش
و و تهدید که ما داریم میایم
اول اینکه دوربین داره و ساعت خروج مشخصه
دوم اینکه بعد از اون دیدن جواب ندادم گفتن پیدا شده
اینا دارن یه کاری میکنن که من و به حد از نا راحتی برسونن که عکس العمل نشون بدم
بعد به مادر من تماس گرفته و امروز دوباره پیام های نامناسب و با کلمات رکیک برام فرستاده
مبلغی و باید بهش بابت تصفیه بدم مبلغ 4 میلیون ، تقریبا و منم مشکلی ندارم فقط به دلیل مشکل اقتصادی ازش فرصت چند روزه خواستم تا طلب هامون و بریزن
اما داره اذیت میکنه با تهدید و .... تا عکس العمل از من ببینه
به گفته خودش دیه بگیرم هست
من چجوری این مشکل و حل کنم
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.می توانیدشکایت کیفری تهدیدوایجادمزاحمت تلفنی علیه ایشان مطرح کنید ودرصورتی که تعهدبه عدم تکراردادندمی توانیدرضایت بدهید.ضمناًبایدوی رابیمه کرده باشیدکه دراین خصوص دراداره کارعلیه شماشکایت نکند.موفق باشید