خسارت ناشی ازتصادف باخودرو

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من راننده ماشین هستم تویک شرکت خصوصی برای شهرداری متاسفانه تصادف کردم پلیس اومد مقصر شدم صاحب ماشین ماشینشوبیمه ثالث نکرده بود بردن پارکینگ خودم رفتم دنبال کاراش آوردم بیرون خرج ماشینی که بهش خورده بودم روهم خودم دادن حالا میگن باید این ماشین هم خودت درست کنی لطفا راهنمایی کنین چکار کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. مسئولیت تعمیریاپرداخت خسارت وارده به این خودروهم باشماست.بنابراین سعی کنیدبه نحوی باآنهامصالحه وسازش کنید.موفق باشید