الزام به ایفای تعهد ساخت ملک

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض احترام
دو‌نفر با دو ملک وارد مشارکت ساخت شدند با سازنده ، یک نفر تمام تعهدات در تحویل به موقع به سازنده در زمانهای توافق شده انجام داد ‌دیگری خیر ، در حال حاضر یکی از مالکین با سازنده دچار اختلاف هستند و سازنده از یکی از طبقات که باید سهم پیگیری را بدهد ایفای تعهد نمی کند به این دلیل که با نفر دیگر مشکل دارد
آیا با اقامه دعوا می توان سازنده را مکلف به تیغای تعهد نمود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دادخواست الزام به ایفای تعهد ثبت کنید به استناد قرارداد مشارکت در ساخت نتیجه میگیرید