راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کیفری | دیه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، من در خیابون با دوچرخه از از محل عبور عابرین رد شدم،، ماشینی رو دیدم که با من فاصله زیاد داشت ولی راننده حواسش به ان طرف خیابون بود،،، من مستقیم عرض خیابون رو هم رد نکرد بصورت کج به سمت موافق که مسیر حرمت بود مانند ماشین مه از لاین سرعت به به لاین کم سرعت میاد حرکت کردم،تو ماشین راننده و همسرش،بجشون که عقب بود رو من دیدم قبل عبور، خیابون رو که تموم کردم یکهو صدای جیغ زن رانندرو من کنار خودم شنیدم همزمان ضربه به لاستیک عقب دوچرخمم که فشار به تیوپ اومدو حس کردمو پرت شدم رو هوا با سر و شونه چوب به زمین خوردم که ترقوه شونه چپم خورد شد و جراحی کردن،،، بعد چندروز که پیگیر شد برادرم فهمید،،، من رو مقصر علام کرده، پلیس راهبر،، انگار راننده دوچرخرو به جلوی ماشین کشیده، و گفته من راهشو سد کردم،،، ولی به قران اون از قسمت گلگیر شاکرد به من ضربه زد نه از وسط،، اگر از وسط میزد پای راستم لاقل یک کوفتکی میگرفت یا ردی از دوپچرخه رو ناشین نیفتاد یا ازماشین روی دوچرخه،،، الان میخوام بدونم من اگر شکایت کنم چجوری میتونم وابت کنم اون ادم دروغ گفته،حقم که 50میلیون خرج شد رو بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر آن چیزی که ملاک عمل است صورتجلسه کروکی افسر انتظامی و نظریه کارشناس می تواند مثبت این امر باشد.