مرور زمان پیگیری شکایت

دسته بندی : کیفری | دیه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 22 اسفند 1402 یعنی تقریبا یک ماه پیش ، با یه نفر درگیر شدم که بر اثر ضربه مشت بینی بنده شکست، و چند روز بعد عکس رادیوگرافی گرفتم که داخل عکس هم شکستگی معلومه، و بعدش شکایت کردم و نامه پزشکی قانونی هم دارم ، خواستم بدونم که چقدر زمان دارم تا نامه رو پیش پزشک امین ببرم و نامه نهایی پزشکی قانونی رو دریافت کنم و ادامه شکایتم رو پیگیری کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مرور زمان برای شما فعلا منقضی نمیشه اما به محض رسیدن نامه ادامه پرونده رو پیگیری کنید. موفق باشید