اعتراض به نظریه کارشناسی و در خواست کارشناسی هیات بالاتر

دسته بندی : کیفری | دیه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
در پرونده کیفری اقدام به شروع قتل عمدی زن مسلمان و ایراد صدمه وارده بدنی با دیه بالای 50درصد اول اینکهمتهم به چه میزان حبس مجازات میشود؟و اینکه در مدت زمانی که پرونده بازپرسی بود فقط کارشناس 1نفره صحنه رو بررسی کردن و و جواب دادن و اعتراض متهم به کارشناس توسط بازپرس رد شد و الان پرونده به کیفری1 ارجاع داده شده .آیا متهم می‌تواند اینجا درخاست کارشناسی 3نفره بدهد و به کیفر خاست اعتراض کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه در شعبه دادسرا در مهلت به نظریه افسر اعتراض نموده باشید می توانید در کیفری 1 ، این موضوع را مطرح و درخواست کارشناس نمایید