ارتباط نا مشروع از طریق تلفن

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک زن متاهل هستم که تاکنون دچار چنین اشتباهی نشدم
چند وقت پیش یکی از همسایه ها شماره منو دریافت کرد و با من ارتباط گرفت از تمام نقطه ضعف های من استفاده کرد و منو وابسته خود کرد
و شروع کرد به شستشوی مغزی که شوهرتو و خانواده اتو رها کن من عاشقتم اونم خودش متأهل بود اوایل برایم عجیب و سخت بود ولی به مرور بسکه باهام حرف زد و مغزمو شست دیگه چیزی نمی‌فهمیدم حتی می‌گفت که خانمش با او مشکل دارد و قرار از هم جدا شوند جریانش مفصل ولی من وقتی تلنگر خوردم که خانمش بهم زنگ زد و تمام جریان بهم گفت و گفت که ایشون مریض هستند و چند نفر با همین ترفند گول زده
من اما الان نادم هستم و تو به کردم بنظر شما این جرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله ارتباط نا مشروع از طریق تلفن و پیام و از جرائم تعزیری محسوب میشه