شکایت بابت زنای محصنه

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام، متاهل هستم. حدود 4 سال پیش در فضای مجازی با آقایی آشنا شدم، همدیگه رو دیدیم و باهم رابطه داشتیم، همسرم بعد از اطلاع من رو تهدید به قتل کرد و از خانه فرار کردم.دست به خودکشی زدم و من رو نیمه جان به بیمارستان اعصاب و روان انتقال دادن و یک ماه بستری بودم.من قصد داشتم از اون آقا شکایت کنم که بافریب بهم نزدیک شد و طلاهای من رو دزدید اما همسرم اجازه نداد. الآن پس از گذشت چهارسال خودش از من شکایت کرده بابت زنای محصنه، حق شکایت من ضایع شده، چکار میتونم انجام بدم؟
از طرفی خودش بارها با زنان مختلف رابطه داشته، میتونم پیرینت خط تلفنش رو بگیرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.مجازات حدی مشمول مرور زمان نمی شود ودر خصوص جرم زنای محصنه در صورت اثبات قابل پیگیری است .در مورد جرم رابطه نامشروع همسر هم شما می توانید اگر مدارک من جمله پرینت تلفن و... را از دادگاه مطالبه نمایید واز ایشان بگیرید .