پس گرفتن خودوری که کلاهبرداری شده

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من پراید برای فروش داشتم با وکالت تعام از فروشنده قبلی ولی تعویض پلاک نرفتم در هنگام فروش با شخصی کلاهبردار که توسط یکی از دوستان که با اون همدست بودن اقدام به نوشتن قولنامه کردن و از اطمینان من سوع استفاده کردن قولنامه سفید از من اوضاع گرفتن وله شگرد خودشون 3تا قولنامه رو همراه با خودرو و کارت خودرو متواری شدن ومبلغ 2600. میلیون از 6800پرداخت کردن ومن شکایت کردم که سرقت شده و آگاهی کلاه برداری هم اقدام کرد خودرو توقیف شد ولی خریدار با قاضی پرونده دست داشت و پرونده را بستن خودرو غیر قانونی آزاد کردن و بردن حالا بعد از گذشت 10سال چه اقدامی میشود کرد خودرو را پس گرفت یا مابقی پول را از چه راهی میشود اقدام کنم من وکالت دارم کامل و برگه سبز خودرو وبرگ کمپانی هم دارم لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله می توانید دعوای بطلان معامله و استرداد مال منقول مطرح کنید گرچه بهتر است مدارک و آرای صادره قبلی جهت تصمیم درست بررسی شود