محاسبه دیه برابر گواهی پزشکی قانونی

دسته بندی : کیفری | دیه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر
ارش شکستگی قاعده استخوان دوم و سوم کف پا در مجموع چهاردرصد و ارش شکستگی استخوان کونثی فرم مچ پای چپ دو درصد و سایر صدمات دیه مقدر است ،،،،خواستم بدونم همین شش درصده یا سایر صدمات مقدر است دیه من زیشتره یا خیر
صمیمانه سپاسگذارم ،،،در قبال زحمتتون مبلغ رو بفرمایید بنده انجام وظیفه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صدمات دیگر وقتی گفته دیه مقدر یعنی دیه شما بیشتر از 6 درصد هست در صورت تمایل گواهی پزشکی قانونی را از طریق درخواستهای حقوقی سایت ارسال تا دقیق میزان دیه را برایتان محاسبه نمایم یا بصورت متنی بفرستید