دادخواست الزام به استرداد مال منقول

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بنده طی یک قولنامه یک دسگاه به ارزش سیصد ملیون خریداری کردم (صدملیون نقدی ودوقسط یک قسط سی روز پس از قرار داد صدملیون ویک قسط شس روز پس از قرارداد صدملیون )که بابت ضمانت چهار فقره سفته به ارزش دویس ملیون تومان به فروشنده دادم وبابت دیر کرد اقساط ماهی پنجاه ملیون تومان درقولنامه متهد شدم ولی به دلیل خرابی دسگااه که شفاهی فروشنده گفت درست میکنه دسگاه رو شصت ملیون را دوماه از موعد پرداخت گزشت وپرداخت نکردم وفروشنده بخاطر این موضوع در نبود من وبدون اجازه واطلاع من به محل کارم رفته و کنترل دسگاه را برده وبه من گفته باید حسابت رابدهی تا کنترل را بیاوری ودرمورد دیرکرد من را شکایت کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی با توجه به قرارداد فی مابین شما مالک دستگاه و متعلقاتش می باشد لذا می توانید الزام ایشون را به استرداد کنترل مذکور بخواهید و البته تحت شرایطی و در صورت داشتن ادله امکان شکایت سرقت نیز وجود دارد.ولی راهکار اولی پیشنهاد می شود .موید باشید