اظهارنامه برای دریافت چک

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

چک برگشتی سال 98 داشتم به مبلغ 8.350.000تومن که بدون طرح شکایت از من مسکوت مونده بود. امسال مبلغ چک رو تو حساب بلوکه کردم بابت چک . اما دارنده چک قبول نمیکنه و چکو نمیاره بانک پاس کنه .چطوری میتونم چکمو پس بگیرم برای گرفتن دسته چک جدید اقدام کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید اظهارنامه ای به ایشان ارسال ودر آن از وی درخواست برداشت وجه چک را نمایید وضمنا موضوع خسارت های ناشی از تاخیر وی در وصول چک من جمله عدم دریافت دسته چک را به ایشان متذکر گردید .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش اظهارنامه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم