الزام به انجام تعهد

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
از یکی ps5خریدم 70روز قبل بعد 70روز الان میگه نمیتونم برات بفرستم پولتو میفرستم منم دستگاه رو میخوام
اون موقع 18/500ازم گرفت تا برام بفرسته الان شده 30میلیون
سند ومدارک واریزی موجود هست کانال داره داخل ایتا چند باری خرید کردم آدم اطمینانی هست ولی اینجا دبه درآورده با پولم کار کرده میگه الان پول برات میفرستم
اظهارنامه بخوام بفرستم چی باید بنویسم
تکلیف چی میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌تونید ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست الزام‌به انجام‌تعهد تقدیم‌نمایید