استعلام سو سابقه کیفری

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من زمان بچگیم وقتی 17سالم بود با اقاپسری تو خونه پلیس گرف بعدش بردن دادگاه از اونجا یه برگه گرف ک نمیدونم چیا نوشتیم بعد اون دوبارم هم رفتم دادگاه ولی اون اقا نمیدونم راستو دروغشو میگف ک بمن شلاق هم زدن الان بعد7سال از اون اتفاق میخام دفتر پیشخوان باز کنم یکی از شرایطش عدم سو سابقه و عدم اشتهار ب فساد اخلاقی هس سو سابقه گرفتم چیزی نبود ولی از عدم اشتهار ب فساد اخلاقی میترسم ممکنه اگه استعلام بگیرن اون اتفاق 8پیش جایی ثبت شده باشه وبعد استعلام بفهمه کسی؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بعضی جرائم و مجازات ها سابقه کیفری موثر شناخته میشه و در استعلام مشخص میشه جرائم تعزیری درجه 1 تا 5 بستگی به حکمی که براتون دادند داره که احتمالا درجه 6 به پایبن بوده اما میتونید پیدا کنید اون حکم رو و تماس بگیرید مجدد