اجرای احکام دادگاه کیفری

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
سال98 همسرم رو محکوم کردن به 3سال حبس تعزیری، که ما اطلاع نداشتیم.
الان شاکی رفته اجرای احکام، یک ماه پیش پیامک ثنا امد باید طی 5روز خودش رو معرفی کنه، من تازه ثناشونو چک کردم و از حکم 98 خبردار شدیم،
الان ممنوع الخروجن؟ یا جایی میگیرنش؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ممنوع الخروجی بستگی به دستور قاضی اجرای احکام به پلیس گذرنامه داره اما سوال دوم بله اگر دسترسی داشته باشند با حکم جلب این امکان وجود داره