راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
حدود دوماه پیش طرف حسابم بخاطر بدهی من به ایشان بدون اجازه من از محل کارم وسیله ام را برداشته وبابت بدهی من به ایشان از من شکایت کرده ومن با وکیلی که قبلا نیز با ایشان کار کرده بودم صحبت کردم ومبلغی بابت حق وکاله گفتند که من پرداخت نمودم ولی قراردادی نبستم و ایشان (وکیلم )قرار بود برای استراد مال بنده و در مورد بدهیم با سارق سازش کند ولی پس از گذشت دوماه نه سازش کرده نه در جلسات شورا حاضر شده من باید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما میتوانید علیه وکیل به استناد قراراداد الکترونیک وکالت که با شما منعقد نموده علیه شان در دادگاه انتظامی وکلا شکایت کنید.