جواز می‌خوان برای آزادیشون سند می‌خوان گفتم خدمت شما عارض بشم که آیا واقعاً کار دادستان قانونی بوده الان ما باید دنبال جواز و سند بگردیم برای این پیرمردا

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب ،خسته نباشید ،بزرگوار بنده همراه با چند تا از دوستام شراکتی یک بنگاهی را در خارج از محدوده شهر تقریباً یک کیلومتری حوزه شهری تاسیس کردیم بدون هیچ ساخت و سازی بعد راه و ترابری اول بار که شاکی شد ادعای حریم جاده را داشتند ما هم به جای حریم قانونی 130 متر عقب نشینی کردیم ولی چون از طرف بدخواه‌های ما ایشان تامین شده بود و ه دستور دشمنای ما عمل می‌کرد دوباره بهانه گرفت و شاکی شد با چند بار درخواست از نیروی انتظامی که همکاری بکنند با راه و ترابری و کانکسی که ما رای نگهبانی قرار دادیم خراب کنند خوب ما هم با راهنمایی‌های نیروی انتظامی بعضی حرکات را انجام دادیم که خوب موفق آمیز بود ولی به عنوان ریش سفید و واسطه این چنده شریک که من خودم پدرم 91 سالشه فرستادیم دادسرا ولی متاسفانه از دیروز این پیرمردا بازداشت شدن آلان جواز می‌خوان برای آزادیشون سند می‌خوان گفتم خدمت شما عارض بشم که آیا واقعاً کار دادستان قانونی بوده الان ما باید دنبال جواز و سند بگردیم برای این پیرمردا که واسطه شدن پاسگزارم بی‌نهایت از لطف شما خدا یار و یاورتان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود باید مدارک ومستندات ملاحظه شود سریعا کارمند ببرید یا سند خانه یا معازه یا پروانه کسب یا مقداری پول ببرید تا آزاد شود.