پابند الکترونیک جایگزین حبس

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر
همسر بنده به 6 ماه حبس تعزیری درجه 7 محکوم شده بودند که در خواست پابند قبل از ورود به زندان دادیم و موافقت شد.از تاریخ 1402/12/13 پابند نصب و اجرایی شد.میخواستم بدونم چه زمانی برای درخواست تعلیق باید اقدام کنیم حتما 60 روز پر شود یا 50 روز بگذرد میتوان اقدام را انجام داد؟ و اینکه باید درخواست بزنیم به اجرای احکام از طریق دفتر خدمات ؟ چقدر طول میکشد جواب بدهند ممکن است مخالفت کنند؟ میشه یه توضیحی در خصوص روند موضوع تعلیق بفرمایید.ممنونم میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام پابند الکترونیک از موارد تخفیف جایگزین حبس بوده و منظور از حبس تعلیقی مشخص نیست و درخواست های مذکور می بایست از طریق دفتر خدمات از قاضی اجرای احکام صورت پذیرد