خسارت تأخیر تأدیه در صورت فوت مدیون چگونه محاسبه میشود

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر‌بنده‌سال‌99فوت‌شده‌و550میلیون دست شخصی امانت داشته حالا اون اقا سال‌402غیابی رای گرفته برای ما فقط اجرایه اومد که اون مبلغ رو بدیم الان دعوی تاخیر و تأدیه رو طرح کرده. سوال ایا ایشون میتونن بعد از فوت صاحب‌چک‌تاخیر رو بگیرن؟ممنون از راهنمایتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، طلبکار میتواند از ماترک متوفی طلب خود را مطالبه کند و خسارت تأخیر تأدیه از زمان سررسید چک تا زمان فوت محاسبه میشود.