عدم رعایت ایمنی و هشدار های لازم

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ببخشید من یک ساختمان 4طبقه نیم کاره دارم یک نفر ساعت 9شب داخل ساختمان من رفته بدون هماهنگی من وبدون اطلاع من بعد از چاله آسانسور سور افتاد و الان داخل کما هست اگر خانواده‌اش شکایت کنند برای من وساختمانم مشکلی ایجاد میشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر ایمنی و تمام هشدارهای لازم و حصار و حفاظ های استاندارد رو نصب کرده باشید و بی احتیاطی از خودشون تلقی بشه خیر. توضیحاتتون کامل نیست