دفاع در مورد افتراء به تخریب و ضرب و شتم

دسته بندی : کیفری | افترا
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام چندروز پیش جهت تسویه نزد کارفرمای زن رفتم تا تسویه حسابم رو بگیر موقع جمع کردن وسایل خود من جمله یک اسپرسوساز خونگی ایشان جلو ی من را گرفت واسپرسوساز ازدست بنده کشید پافتاد زمین وشکست .بنده وقتی دیدم موقعیت خوبی نیست اقدام به ترک محل کردم ولی این خانم شیاد دست بنده رو گرفت ومن دست خود را از ایشان باز کرد وخروج کردم .حالا این خانم اقدام به شکایت علیه من که من ضرب وشتم انجام دادم وادعا کرده که این دستگاه برای خودش هست وشواهد ش هم یک نگهبان ویک حسابدار خودش هستند .من برای دفاع از خود چه اقدامی بکنم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که فاکتور خرید اسپرسو ساز می توانید با ارائه آن از خود دفاع کنید مضافا اینکه منکر مالکیت وی شده ودرخواست اریه فاکتور خرید توسط وی شد .