سلام بنده مدتی با خانومم به مشکل خوردم.

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده مدتی با خانومم به مشکل خوردم. و برای رابطه مشروع اقدام به پیدا کردن خانوم صیغه ای کردیم که توی تلگرام با چند کانال آشنا شدیم و توی تله اونها افتادم چنان فشاری به من وارد کردند که از هر نظر به نابودی کشیده شدم از نظر مالی هم بالای یک ملیارد باخت دادم ولی حالا حماقت یا سماجت تا امروز ادامه دادم که تقریبا همه اون کانالها به طور عجیب تماما یک لحجه صحبت میکنند تمامی کارتها به منطقه کوهدشت مربوط میشه امروز به اون جوابی که دنبالش بودم رسیدم همه به یکجا متصل هستند ولی هیچ آدرس یا ردی از خودشون ندارند اگر شماره حسابها و تعداد معدود شماره تلفن آیا راهی هست که به طور ضربتی قبل از خاموش شدن شماره یا معدوم کردن کارت اقدامی انجام داد ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی به نظر از طریق پلیس فتا و شکایت کیفری اقدام نمایید