سلام خسته نباشید دوستم با دوتا قرص ی خانم روحیه‌اش میکنم

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید دوستم با دوتا قرص ی خانم روحیه‌اش میکنم طلاشو میگیره ولی لو میره و پس میده ولی خانمه میگه باید 400 ملیون بدی تا رضایت بدم پرونده رفته دادگاه برگه پزشک قانونی هم داره ایا خانم میتونه اضاف بگیره دو ستم اولین بارش بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی برخی جرایم دارای جنبه خصوصی و برخی در کنار آن جنبه عمومی نیز می باشد و در خصوص میزان مبلغ برای رضایت بستگی به توافق است و به نظر دوست شما بهتر است رضایت طرف را جلب نماید ...موفق باشید